biscotto

Course

Your Style Breakthrough

Πώς θα ένιωθες αν είχες τη γνώση και την αυτοπεποίθηση για να αλλάξεις τη ζωή σου;

Με το Your Style Breakthrough σε καθοδηγώ μέσα από 6 online μαθήματα για να μεταμορφώσεις το προσωπικό σου στυλ.

signature final
197

Κλείσε τη θέση σου

Έχεις καθοδήγηση για το προσωπικό σου στυλ από εμένα, και πρόσβαση σε όλο το υλικό για πάντα.

website cta

+6 ατομικές συνεδρίες μαζί μου

Αν με την ολοκλήρωση της 1ης ενότητας δεν έχεις δει θεαματική αλλαγή στο πώς βλέπεις τον εαυτό σου,
θα σου επιστρέψω με χαρά το πλήρες ποσό της εγγραφής.

Ανακάλυψε το προσωπικό σου στυλ και
αναβάθμισε την εικόνα σου

“Κατάλαβα τι πραγματικά θέλω και αγάπησα τον εαυτό μου.”
Κάτια Θεοδωροπούλου

01

Αποκτάς γνώση

Κατακτάς βήμα προς βήμα όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να μεταμορφώσεις την προσωπική σου εικόνα.

02

Αποκτάς αυτοπεποίθηση

Επανεξετάζεις τη σχέση σου με τον εαυτό σου και αποκτάς νέες συνήθειες στη διαχείριση της ντουλάπας σου.

03

Εξοικονομείς χρήματα

Μαθαίνεις τον τρόπο για να αγοράζεις σωστά, χωρίς να κάνεις περιττά έξοδα.

Συμμετοχή VIP

Επιπλέον προνόμια για να απογειώσεις το στυλ σου

6 ατομικές συνεδρίες μαζί μου μέσω βιντεοκλήσης, μία μετά από κάθε μάθημα.

  • Είμαι αποκλειστικά στη διάθεσή σου για 30′
  • Συζητάμε τις ασκήσεις σου παρέα
  • Σου δίνω tips για να κάνεις εύκολα υπέροχους συνδυασμούς με τα δικά σου ρούχα
  • Σου δίνω προσωποποιημένες συμβουλές για να δημιουργήσεις το στυλ που σε εκφράζει
  • Λύνουμε τις απορίες που μπορεί να έχεις για το μάθημα της εβδομάδας

Μόνο με 100€ επιπλέον

Είναι για μένα αυτό το course;

Αν νιώθεις ότι ταυτίζεσαι με ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω τότε ναι, το Your Style Breakthrough είναι το ιδανικό course για σένα:

  • Σου έχει συμβεί να ανοίξεις μία ντουλάπα γεμάτη με ρούχα αλλά να μην ξέρεις τι να φορέσεις;
  • Θέλεις να εξελίξεις την επαγγελματική σου καριέρα, και επιδιώκεις να χτίσεις την αντίστοιχη εικόνα;
  • Οι συνθήκες της ζωής σου έχουν αλλάξει και ψάχνεις να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό (πέρασες εγκυμοσύνη, έγιναν αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, ή απλά νιώθεις ανάγκη για ανανέωση);
  • Αναζητάς τρόπο για να ντύνεσαι ώστε να ανταποκρίνεσαι στις καθημερινές σου ανάγκες και ταυτόχρονα να νιώθεις υπέροχα;
KG Stamp
ysl home 1

Who

Είμαι η Κατερίνα

Δημιούργησα το Your Style Language με σκοπό να εκπληρώσω το παιδικό μου όνειρο, και με κάποιο μαγικό τρόπο να αλλάζω τις ζωές των ανθρώπων. Θέλω να σε βοηθήσω να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ανακαλύπτοντας το προσωπικό σου στυλ.

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας

Φυσικά! Το course είναι ευέλικτο και έχει σχεδιαστεί με σεβασμό στον χρόνο σου. Τα μαθήματα μένουν αποθηκευμένα ώστε, αν δεν μπορείς να είσαι μαζί μας live, να μπορείς να τα παρακολουθήσεις όταν έχεις τον χρόνο.

Κάνουμε μαζί 6 ζωντανά μαθήματα σε διάστημα 6 εβδομάδων, κάθε Τρίτη στις 21:00. Τα παρακολουθείς πολύ εύκολα μέσω Zoom από τον υπολογιστή, το laptop ή το κινητό σου, είτε live είτε αργότερα όταν έχεις χρόνο.

Τα μόνα εφόδια που χρειάζεσαι για να παρακολουθήσεις αυτό το course είναι όρεξη και καλή διάθεση για να μάθεις για το styling και πώς να αναδείξεις το δικό σου στυλ.

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πολλά ρούχα ή όσα ρούχα αναφέρονται κατά τη διάρκεια του course. Μπορείς να έχεις όσα θέλεις κι αν στη συνέχεια επιθυμείς, μπορείς να προσθέσεις και καινούργια κομμάτια.

Θα μάθεις τι σε κολακεύει, τους τρόπους για να συνδυάζεις τα ρούχα σου και να δημιουργείς εύκολα μια στυλάτη εικόνα, να αγοράζεις σωστά και, το πιο σημαντικό από όλα, θα μάθεις να μεταφέρεις το μήνυμα που εσύ επιθυμείς μέσα από την εικόνα σου.

Αυτό εξαρτάται και από εσένα. Η ύλη του course σου προσφέρει αρκετή πληροφορία, κι εγώ είμαι εκεί για να σου δώσω τη μέγιστη υποστήριξη. Το πόσα θα αποκομίσεις από το course εξαρτάται και από το πόσο έχεις εσύ τη διάθεση να δουλέψεις προς αυτή την κατεύθυνση, να ασχοληθείς με τις ασκήσεις σου και να μου κάνεις ερωτήσεις. Μπορείς να είσαι βέβαιη πως αυτά που θα κερδίσεις είναι πολύ περισσότερα από το styling.

Το Your Style Breakthrough Live είναι ένα ολοκληρωμένο course για να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου. Καλύπτει όλη την ύλη του Basic Style course, και περιέχει επιπλέον ενότητες, νέες ασκήσεις και tips. Ωστόσο, αν έχεις παρακολουθήσει ήδη το Basic course, θα σου πρότεινα να συμμετάσχεις στο Advanced Style course το οποίο έχει σχεδιαστεί ως φυσική συνέχεια και θα σου δώσει τις επιπλέον γνώσεις που χρειάζεσαι. Επικοινώνησε μαζί μου για να μάθεις πότε αρχίζει ο επόμενος κύκλος.

Πόσα χρήματα έχεις ξοδέψει τον τελευταίο χρόνο σε πράγματα που δεν φοράς; Επίλεξε τη γνώση και όχι το επόμενο κομμάτι που θα γυαλίσει στα μάτια σου. Η γνώση είναι ανεκτίμητη και είναι δική σου για πάντα.

Το course διαρκεί 6 εβδομάδες. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τρίτη στις 21:00.

Τα μαθήματα γίνονται ομαδικά, σε μία υπέροχη παρέα γυναικών που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες. Μέσα από τα live μαθήματα έχουν δημιουργηθεί πολύ όμορφες φιλίες και ουσιαστικές επαγγελματικές συνεργασίες. Πάνω απ’όλα, όμως, μαθαίνουμε παρέα για το στυλ και τη μόδα κάνοντας ταυτόχρονα ένα πολύ ωραίο διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Αν θέλεις να έχεις επιπλέον ατομικές συνεδρίες μαζί μου, μπορείς να επιλέξεις το πακέτο VIP. 

Η γνώση που θα πάρεις μέσα από το course δεν σχετίζεται με το βάρος σου. Είναι αρχές και τεχνικές που εφαρμόζονται σε κάθε φάση της ζωής σου.

Όλοι όσοι ξεκίνησαν κάποιο course μαζί μου έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι και οι περισσότεροι συνεχίζουν και στο επόμενο επίπεδο. Θέλω να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη από την εμπειρία, οπότε αν μετά από το πρώτο μάθημα αποφασίσεις ότι το course δεν είναι για σένα, τότε με χαρά θα σου επιστρέψω τα χρήματά σου.

Η διαδικασία των σεμιναρίων

Το Μάθημα
Η Ύλη

clock

Flexibility

Στις live συναντήσεις μαθαίνουμε παρέα για το στυλ ενώ παράλληλα διασκεδάζουμε, με νέα θέματα κάθε φορά. Βλέπουμε πρακτικά παραδείγματα και συζητάμε ζωντανά τις απορίες σας.

With love
& style

date

12 hours
6 weeks

Σε κάθε μάθημα καλύπτονται 2 ενότητες (συνολικά στα 6 μαθήματα καλύπτονται 12 ενότητες). Συναντιόμαστε online μέσω Zoom μία φορά την εβδομάδα, ή μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα μαγνητοσκοπημένα στον δικό σου χρόνο.

12 modules
6 weeks

note

Support

Σε κάθε μάθημα σε περιμένει και μία πρόκληση για να κάνεις πράξη όλα όσα έμαθες. Εγώ είμαι πάντα εδώ για να δώσω feedback στις ασκήσεις σου, και για να απαντήσω σε όποιες ερωτήσεις έχεις.

Support

microphone

Extra live
sessions

Επιπλέον Facebook live μέσα στο κλειστό group, με πρακτικές συμβουλές, απαντήσεις στις ερωτήσεις σου και τεχνικές για να απογειώσεις το στυλ σου.

Extra live
sessions

Silhouette 1

Week 1

Ενότητα 1η: Ο νέος σου εαυτός


Ενότητα 2η: Επίγνωση

Week 1

Closet

Week 2

Ενότητα 3η: Η ντουλάπα σου

 

Ενότητα 4η: Συνδυάζοντας χρώματα

Week 2

Dress

Week 3

Ενότητα 5η: Τα basic

 

Ενότητα 6η: Τα statement

Week 3

Shoe

Week 4

Ενότητα 7η: Παπούτσια

 

Ενότητα 8η: Tσάντες

Week 4

Accessory

Week 5

Ενότητα 9η:  Αξεσουάρ

 

Ενότητα 10η: Capsule wardrobes

Week 5

Idea

Week 6

Ενότητα 11η: Συνδυασμοί και εικόνες

 

Ενότητα 12η: Έξυπνα tip

Week 6

Το course μέσα από τα μάτια των κοριτσιών.

Αποκλειστικά προνόμια για τα μέλη​

1 support

01

Υποστήριξη

Με έχεις δίπλα σου σε όλη τη διαδρομή. Έχεις προσωπικό σχολιασμό για όλες τις προκλήσεις του προγράμματος και απαντήσεις σε όλες σου τις ερωτήσεις.

2 workbook

02

Το workbook

Ξεκινώντας λαμβάνεις το workbook σε αρχείο pdf. Όλη η ύλη του course είναι συγκεντρωμένη σε ένα βιβλίο, το οποίο μπορείς να έχεις ως σημείο αναφοράς για το προσωπικό σου στυλ, με χώρο για να κάνεις τις δικές σου σημειώσεις.

3 inspiration 1

03

Έμπνευση, κατανόηση και αποδοχή

Όλα σε μία υπέροχη κοινότητα στο κλειστό Facebook group του Your Style Language όπου μοιραζόμαστε τις ασκήσεις του course, τις εμπειρίες μας και τις στιλιστικές μας προκλήσεις.

4 company 1

04

Μία όμορφη παρέα

Γνωρίζεις γυναίκες με τις οποίες έχεις κοινά ενδιαφέροντα, ανησυχίες και στόχους, και συνδέεσαι ουσιαστικά μέσα από online συναντήσεις και physical events.

5 tips

05

Extra styling tips

Ιδέες και tips που παρέχω αποκλειστικά στο γκρουπ για όλα τα μέλη, είτε βρίσκονται εν μέσω των μαθημάτων, είτε τα έχουν ολοκληρώσει.

6 gifts

06

Ειδικές τιμές και δώρα

Επιπλέον προσωπικές υπηρεσίες styling και σεμινάρια, και πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που έχω δοκιμάσει και επιλέξει προσωπικά. Όλα είτε σε ειδικές τιμές αποκλειστικά για τα μέλη, είτε δωρεάν.

Value

Πόσο γρήγορα μπορείς
να ξοδέψεις 197 ευρώ;

Μπορείς να ξοδέψεις 197 ευρώ πολύ εύκολα για μία βιαστική αγορά για να φτιάξει η διάθεσή σου, όπως, για παράδειγμα, για ένα ζευγάρι γόβες ή για ένα ρούχο που δεν θα φορέσεις ποτέ.

Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να αντικατασταθεί, η γνώση όμως κρατάει για πάντα και είναι ανεκτίμητη. Δεν φεύγει απ’ τη μόδα, δεν την πετάς, και δεν μετανιώνεις ποτέ για την αγορά σου. Η γνώση και η αυτοπεποίθηση είναι τα μόνα “πράγματα” που μπορείς να φορέσεις κάθε πρωί και να σου αλλάξουν πραγματικά τη ζωή.

Ξεκίνα να ζεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου.
197

Κλείσε τη θέση σου

Έχεις καθοδήγηση για το προσωπικό σου στυλ από εμένα, και πρόσβαση σε όλο το υλικό για πάντα.

website cta

+6 ατομικές συνεδρίες μαζί μου

Αν με την ολοκλήρωση της 1ης ενότητας δεν έχεις δει θεαματική αλλαγή στο πώς βλέπεις τον εαυτό σου,
θα σου επιστρέψω με χαρά το πλήρες ποσό της εγγραφής.

Scroll to Top