biscotto

Course

Your Style Breakthrough

Πώς θα ένιωθες αν είχες τη γνώση και την αυτοπεποίθηση για να αλλάξεις τη ζωή σου;

Το Your Style Breakthrough είναι ένα online course 6 εβδομάδων με όλη τη γνώση που χρειάζεσαι για να μεταμορφώσεις το προσωπικό σου στυλ.

signature final

Basic

120
 • 6 online μαθήματα
 • 12 θεματικές ενότητες
 • 31 σύντομα βίντεο
 • Πρακτικές ασκήσεις
 • 100% ευελιξία
 • Κλειστό Facebook group

Premium

Το πιο δημοφιλές
150
 • 6 online μαθήματα
 • 12 θεματικές ενότητες
 • 31 σύντομα βίντεο
 • Πρακτικές ασκήσεις
 • 100% ευελιξία
 • Κλειστό facebook group
 • +
 • 3 ώρες βιντεοκλήση
top value

Personal

350
 • 6 online μαθήματα
 • 12 θεματικές ενότητες
 • 31 σύντομα βίντεο
 • Πρακτικές ασκήσεις
 • 100% ευελιξία
 • Κλειστό Facebook group
 • +
 • Personal styling

Αν με την ολοκλήρωση της 1ης ενότητας δεν έχεις δει θεαματική αλλαγή
στο πώς βλέπεις τον εαυτό σου, θα σου επιστρέψω με χαρά
το πλήρες ποσό της εγγραφής.

Basic

120
 • 6 online μαθήματα
 • 12 θεματικές ενότητες
 • 31 σύντομα βίντεο
 • Πρακτικές ασκήσεις
 • 100% ευελιξία
 • Κλειστό Facebook group

Premium

Το πιο δημοφιλές
150
 • Όλα όσα περιλαμβάνει
  το πακέτο Basic
 • +
 • 3 ώρες βιντεοκλήση
top value

Personal

350
 • Όλα όσα περιλαμβάνει
  το πακέτο Basic
 • +
 • Personal styling

Αν με την ολοκλήρωση της 1ης ενότητας δεν έχεις δει θεαματική αλλαγή
στο πώς βλέπεις τον εαυτό σου, θα σου επιστρέψω με χαρά
το πλήρες ποσό της εγγραφής.

Αν με την ολοκλήρωση της 1ης ενότητας δεν έχεις δει θεαματική αλλαγή
στο πώς βλέπεις τον εαυτό σου, θα σου επιστρέψω με χαρά
το πλήρες ποσό της εγγραφής.

Ανακάλυψε το προσωπικό σου στυλ και
αναβάθμισε την εικόνα σου

“Κατάλαβα τι πραγματικά θέλω και αγάπησα τον εαυτό μου.”
Κάτια Θεοδωροπούλου

01

Αποκτάς γνώση

Κατακτάς βήμα προς βήμα όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να μεταμορφώσεις την προσωπική σου εικόνα.

02

Αποκτάς αυτοπεποίθηση

Επανεξετάζεις τη σχέση σου με τον εαυτό σου και αποκτάς νέες συνήθειες στη διαχείριση της ντουλάπας σου.

03

Εξοικονομείς χρήματα

Μαθαίνεις τον τρόπο για να αγοράζεις σωστά, χωρίς να κάνεις περιττά έξοδα.

Είναι για μένα αυτό το course;

Αν νιώθεις ότι ταυτίζεσαι με ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω τότε ναι, το Your Style Breakthrough είναι το ιδανικό course για σένα:

 • Σου έχει συμβεί να ανοίξεις μία ντουλάπα γεμάτη με ρούχα αλλά να μην ξέρεις τι να φορέσεις;
 • Θέλεις να εξελίξεις την επαγγελματική σου καριέρα, και επιδιώκεις να χτίσεις την αντίστοιχη εικόνα;
 • Οι συνθήκες της ζωής σου έχουν αλλάξει και ψάχνεις να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό (πέρασες εγκυμοσύνη, έγιναν αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, ή απλά νιώθεις ανάγκη για ανανέωση);
 • Αναζητάς τρόπο για να ντύνεσαι ώστε να ανταποκρίνεσαι στις καθημερινές σου ανάγκες και ταυτόχρονα να νιώθεις υπέροχα;
KG Stamp
ysl home 1

Who

Είμαι η Κατερίνα

Δημιούργησα το Your Style Language με σκοπό να εκπληρώσω το παιδικό μου όνειρο, και με κάποιο μαγικό τρόπο να αλλάζω τις ζωές των ανθρώπων. Θέλω να σε βοηθήσω να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ανακαλύπτοντας το προσωπικό σου στυλ.

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας

Τα μόνα εφόδια που χρειάζεσαι για να παρακολουθήσεις αυτό το course είναι όρεξη και καλή διάθεση για να μάθεις για το styling και πώς να αναδείξεις το δικό σου στυλ.

Όχι, τα μαθήματα δεν γίνονται ζωντανά. Αποτελούνται από σύντομα βίντεο στα οποία έχεις πρόσβαση με το που κάνεις εγγραφή στο course. Ξεκινάς το μάθημα οποιαδήποτε στιγμή σε εξυπηρετεί.

Ναι, τα βίντεο των μαθημάτων είναι αποθηκευμένα ώστε να τα παρακολουθείς όποτε έχεις χρόνο. Από τη στιγμή που θα ξεκλειδώσει το βίντεο για το κάθε μάθημα, μπορείς να το παρακολουθήσεις όποια μέρα και όποια ώρα θέλεις.

Η πρόσβαση στο course διαρκεί 1 χρόνο από την ημέρα της εγγραφής σου. Σ’αυτό το διάστημα μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα όσες φορές θέλεις, όποτε θέλεις.

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πολλά ρούχα ή όσα ρούχα αναφέρονται μέσα στο course. Μπορείς να έχεις όσα θέλεις κι αν στη συνέχεια επιθυμείς, μπορείς να προσθέσεις και καινούρια κομμάτια.

Θα μάθεις τι σε κολακεύει, τους τρόπους για να δημιουργείς εύκολα μια στυλάτη εικόνα, να αγοράζεις σωστά και, το πιο σημαντικό από όλα, θα μάθεις να μεταφέρεις το μήνυμα που εσύ επιθυμείς μέσα από την εικόνα σου.

Αυτό εξαρτάται και από εσένα. Η ύλη του course σου προσφέρει αρκετή πληροφορία, κι εγώ είμαι εκεί για να σου δώσω τη μέγιστη υποστήριξη. Το πόσα θα αποκομίσεις από το course εξαρτάται και από το πόσο έχεις εσύ τη διάθεση να δουλέψεις προς αυτή την κατεύθυνση, να ασχοληθείς με τις ασκήσεις σου και να μου κάνεις ερωτήσεις. Μπορείς να είσαι βέβαιη πως αυτά που θα κερδίσεις είναι πολύ περισσότερα από το styling.

Το Your Style Breakthrough είναι ένα ολοκληρωμένο course για να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου. Καλύπτει όλη την ύλη του Basic Style course, και περιέχει επιπλέον ενότητες, νέες ασκήσεις και tips. Ωστόσο, αν έχεις παρακολουθήσει ήδη το Basic course, θα σου πρότεινα να συμμετάσχεις στο Advanced Style course το οποίο έχει σχεδιαστεί ως φυσική συνέχεια και θα σου δώσει τις επιπλέον γνώσεις που χρειάζεσαι. Επικοινώνησε μαζί μου για να μάθεις πότε αρχίζει ο επόμενος κύκλος.

Πόσα χρήματα έχεις ξοδέψει τον τελευταίο χρόνο σε πράγματα που δεν φοράς; Επίλεξε τη γνώση και όχι το επόμενο κομμάτι που θα γυαλίσει στα μάτια σου. Η γνώση είναι ανεκτίμητη και είναι δική σου για πάντα.

Η προτεινόμενη διάρκεια είναι 6 εβδομάδες. Ωστόσο, μπορείς να ολοκληρώσεις το course στο δικό σου ρυθμό. Έχει σημασία να αποφασίσεις ότι θα προχωράς σταθερά ακόμη και αν χρειαστείς περισσότερο χρόνο, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πετύχεις το στόχο σου. Να θυμάσαι ότι θα είμαι κοντά σου σε όλη τη διαδρομή.

Τα μαθήματα είναι ατομικά. Ωστόσο, με την εγγραφή σου στο course θα γίνεις απευθείας μέλος του κλειστού Facebook Group, μέσα στο οποίο υπάρχει διάδραση με νέα και παλαιότερα μέλη του course. Μέσα σε αυτό ανταλλάσσονται ιδέες και outfit, και δίνονται απαντήσεις σε απορίες.

Η γνώση που θα πάρεις μέσα από το course δεν σχετίζεται με το βάρος σου. Είναι αρχές και τεχνικές που εφαρμόζονται σε κάθε φάση της ζωής σου.

Μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων για 7 μέρες μετά από την αγορά του προγράμματος. Για να γίνει η επιστροφή, θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει τουλάχιστον την πρώτη ενότητα. Αν συνεχίζει να μην σε ικανοποιεί το course, θα θέλαμε να έχουμε την κριτική σου για να μπορέσουμε να κάνουμε την εμπειρία του Your Style Language την καλύτερη δυνατή.

Η διαδικασία των σεμιναρίων

Το Μάθημα
Η Ύλη

clock

Flexibility

Μπορείς να κάνεις το course στον δικό σου ρυθμό, παρακολουθώντας τα αποθηκευμένα βίντεο στον χρόνο που σε εξυπηρετεί. Είμαι εδώ για να σε υποστηρίξω και να σε κατευθύνω σε κάθε βήμα.

Flexibility

date

12 hours
6 weeks

Ο ιδανικός τρόπος για να παρακολουθήσεις το course είναι να κάνεις ένα μάθημα κάθε εβδομάδα, για 6 διαδοχικές εβδομάδες. Σε κάθε μάθημα καλύπτονται 2 ενότητες (συνολικά στα 6 μαθήματα καλύπτονται 12 ενότητες).

12 modules
6 weeks

note

Support

Σε κάθε ενότητα σε περιμένει και μία πρόκληση για να κάνεις πράξη όλα όσα έμαθες. Εγώ είμαι πάντα εδώ για να δώσω feedback στις ασκήσεις σου, και για να απαντήσω σε όποιες ερωτήσεις έχεις.

Support

microphone

Extra live
sessions

Επιπλέον Facebook live μέσα στο κλειστό group, με πρακτικές συμβουλές, απαντήσεις στις ερωτήσεις σου και τεχνικές για να απογειώσεις το στυλ σου.

Extra live
sessions

Silhouette 1

Week 1

Ενότητα 1η: Ο νέος σου εαυτός


Ενότητα 2η: Επίγνωση

Week 1

Closet

Week 2

Ενότητα 3η: Η ντουλάπα σου

 

Ενότητα 4η: Συνδυάζοντας χρώματα

Week 2

Dress

Week 3

Ενότητα 5η: Τα basic

 

Ενότητα 6η: Τα statement

Week 3

Shoe

Week 4

Ενότητα 7η: Παπούτσια

 

Ενότητα 8η: Tσάντες

Week 4

Accessory

Week 5

Ενότητα 9η:  Αξεσουάρ

 

Ενότητα 10η: Capsule wardrobes

Week 5

Idea

Week 6

Ενότητα 11η: Συνδυασμοί και εικόνες

 

Ενότητα 12η: Έξυπνα tip

Week 6

“Δεν ξοδεύω πια τα χρήματά μου άσκοπα.”
Αναστασία Οικονόμου

Αποκλειστικά προνόμια για τα μέλη​

1 support

01

Υποστήριξη

Με έχεις δίπλα σου σε όλη τη διαδρομή. Έχεις προσωπικό σχολιασμό για όλες τις προκλήσεις του προγράμματος και απαντήσεις σε όλες σου τις ερωτήσεις. Επιπλέον, με την εγγραφή σου έχεις δώρο μία προσωπική συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης, διάρκειας 30′.

2 workbook

02

Το workbook

Ξεκινώντας λαμβάνεις το workbook σε αρχείο pdf. Όλη η ύλη του course είναι συγκεντρωμένη σε ένα βιβλίο, το οποίο μπορείς να έχεις ως σημείο αναφοράς για το προσωπικό σου στυλ, με χώρο για να κάνεις τις δικές σου σημειώσεις.

3 inspiration 1

03

Έμπνευση, κατανόηση και αποδοχή

Όλα σε μία υπέροχη κοινότητα στο κλειστό Facebook group του Your Style Language όπου μοιραζόμαστε τις ασκήσεις του course, τις εμπειρίες μας και τις στιλιστικές μας προκλήσεις.

4 company 1

04

Μία όμορφη παρέα

Γνωρίζεις γυναίκες με τις οποίες έχεις κοινά ενδιαφέροντα, ανησυχίες και στόχους, και συνδέεσαι ουσιαστικά μέσα από online συναντήσεις και physical events.

5 tips

05

Extra styling tips

Ιδέες και tips που παρέχω αποκλειστικά στο γκρουπ για όλα τα μέλη, είτε βρίσκονται εν μέσω των μαθημάτων, είτε τα έχουν ολοκληρώσει.

6 gifts

06

Ειδικές τιμές και δώρα

Επιπλέον προσωπικές υπηρεσίες styling και σεμινάρια, και πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που έχω δοκιμάσει και επιλέξει προσωπικά. Όλα είτε σε ειδικές τιμές αποκλειστικά για τα μέλη, είτε δωρεάν.

Value

Πόσο γρήγορα μπορείς
να ξοδέψεις 120 ευρώ;

Μπορείς να ξοδέψεις 120 ευρώ πολύ εύκολα για μία βιαστική αγορά για να φτιάξει η διάθεσή σου, όπως, για παράδειγμα, για ένα ζευγάρι γόβες ή για ένα μπλουζάκι που δεν θα φορέσεις ποτέ.

Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να αντικατασταθεί, η γνώση όμως κρατάει για πάντα και είναι ανεκτίμητη. Δεν φεύγει απ’ τη μόδα, δεν την πετάς, και δεν μετανιώνεις ποτέ για την αγορά σου. Η γνώση και η αυτοπεποίθηση είναι τα μόνα “πράγματα” που μπορείς να φορέσεις κάθε πρωί και να σου αλλάξουν πραγματικά τη ζωή.

Ξεκίνα να ζεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου.

Basic

120
 • Πολύτιμες γνώσεις για να μεταμορφώσεις το στυλ σου και πρόσβαση σε όλο το υλικό για 12 μήνες.

Premium

Το πιο δημοφιλές
150
 • Όλα όσα περιλαμβάνει
  το πακέτο Basic
 • +
 • 3 ώρες βιντεοκλήση
top value

Personal

350
 • Όλα όσα περιλαμβάνει
  το πακέτο Basic
 • +
 • Personal styling

Αν με την ολοκλήρωση της 1ης ενότητας δεν έχεις δει θεαματική αλλαγή
στο πώς βλέπεις τον εαυτό σου, θα σου επιστρέψω με χαρά
το πλήρες ποσό της εγγραφής.

Scroll to Top