fbpx

    PRIVACY POLICY

    The current Privacy Policy describes how Your Style Language (we) collects and uses information that may include personal data you provide to our website. In particular, it describes our practice regarding the collection, use, storage and disclosure of personal data provided to us by you as well as the choices you have regarding the use of your personal data and the way you can see and update this data.

    Please visit and read this Privacy Policy periodically as we may modify it from time to time. When you visit the website or provide us with information, you accept the practices described in the Privacy Policy at that particular time.
    Our contact details are as follows:

    Your Style Language
    Aetorahis 14, 546 40
    Thessaloniki
    e-mail: info@yourstylelanguage.com
    Contact: Katerina Giannakaki

    INTRODUCTION
    Your Style Language is aware of how important is to protect your personal information and we want every user to have a safe and secure experience through our website.
    Our Privacy Policy covers all personal data of visitors/users/members that are collected by us during their visit to our website and use of our services.
    Your Style Language has the responsibility for personal data processing and is committed to ensure that you exercise your rights without any interference under the applicable national and community legislation regarding the collection, use and disclosure of your personal data by us, including regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council, adopted on 27 April 2016 which is in force since 25 May 2018 (hereafter called “Regulation”)
    For the purposes of this Privacy Policy, “Personal Data” are defined as any information relating to an identified or identifiable natural person (“data subject”) such as, for example, the name and surname, date of birth, home address, telephone number, gender, nationality, identity details, IP address, etc. We will collect, use or disclose your Personal Data in accordance with this Privacy Policy as well as in accordance with the applicable Personal Data Protection Law.
    SPECIAL NOTE FOR CHILDREN
    In accordance with article 8 of the Regulation, minors under fifteen (15) years of age are prohibited from disclosing to us their personal data through the website, without prior parental consent. We ask that such individuals should not submit personal information to us. In case the users of the website belong to the above-mentioned age group and are still disclosing to us their personal data through the website, it will be considered by us that they have received the prior consent from the person mentioned above.

    INFORMATION ABOUT THE PERSONAL DATA THAT WE COLLECT
    During your registration on our website, you will be asked to provide some personal information, such as your full name, your phone number, your e-mail address and possibly other data that can be used to uniquely identify you.

    INFORMATION REGARDING PERSONAL DATA COLLECTED FROM OTHER WEBSITES
    We may disclose or transfer your Personal Data, collected through the use of our website, to our partners, data collection centers, and service providers with whom we cooperate within the context of our business activities. By providing us with information through the website, you expressly authorize us to disclose and process your information in order to subscribe to our website and purchase one or more of our packages as well as to send you informative emails as defined below.
    Our website may contain links of third-party websites, as we may have future collaborations with third parties. When you click on one of these links or visit, participate or use services or websites of third-parties regardless whether they contain our brand name, trademarks and other intellectual property rights along with those rights of the third-parties operating the website, you must be aware that we do not exercise any control over their business practices and that the current Privacy Policy does not apply to the practices of third-parties or to their websites.
    Perhaps in the future we may allow third parties to display ads that collect specific anonymous information when you visit the website. These companies may use non-personally identifiable information during your visits to the website or other websites in order to provide advertisements for goods and services that may interest you. These companies usually use cookies to collect information.

    USE OF YOUR PERSONAL DATA
    We, or third parties cooperating with us, use your personal data for many reasons. Indicatively, to send you emails with news and updates about your registration in order to improve and adjust the content of the website, to analyze data related to web traffic, to send you newsletters and information regarding your interests, to inform you about new course/seminar packages offered by the website. We may also use your personal data to inform you about programs, partnerships and/or services provided by third parties. We may also use your personal data to facilitate your communication with us or with third-party cooperating companies. We may also use your personal data to resolve disputes, to address problems and impose any new policies and rules governing the use of the website, but also to inform you on changes with regard to the use of the website and the Privacy Policy.
    Your provision of your Personal data is mandatory in order to register on the website and create your personal account.

    DISCLOSURE OF YOUR PERSONAL DATA
    We do not sell your Personal Data to third parties, but we may give to third parties the permission to use them in accordance with this Privacy Policy, as specifically defined above. During our usual business activities we may share some of your Personal Data with our partners and third parties acting on our behalf to the extent permitted or required under the applicable Personal Data protection laws.
    We may use third-party service providers (e.g., data management providers) to manage one or more aspects of our business activities, including the processing of personal data. In such cases, we use contractual commitments or other appropriate means to ensure that your Personal Data is used in a manner consistent with this Privacy Policy.
    We may disclose your Personal Data as permitted or required by the law. For example, we may be obliged to disclose your Personal Data in order to comply with a court order, upon the Attorney General’s order or upon an order or decision of another person or administrative body with legal authority to compel disclosure of such information. If we have reasonable grounds to believe that your Personal Data might be useful during the investigation of an improper or illegal activity, we may disclose such information to law enforcement authorities or other competent investigation authorities.

    DESCRIPTION OF DATA SUBJECT’S RIGHTS, AS DETERMINED BY THE LAW.
    A. You have the right as data subject to receive from us confirmation of whether or not your personal data are processed and in that case you gain access to personal data as well as to the following information:
    a) The purposes and the legal framework for the processing.
    b) The type of personal data processed.
    c) The recipients or categories of recipients to whom personal data were disclosed, in particular recipients in third countries or international organizations.
    d) If possible, the anticipated period of personal data storage or, if that is not possible, the criteria determining that period.
    e) The right to submit a request to the data controller to correct or delete personal data or restrict the processing of personal data related to the data subject;
    f) The right to complain to the supervisory authority and supervisory authority’s contact details.
    g) The disclosure of the personal data that are being processed and any available information regarding their origin.
    B. You have the right to withdraw your consent at any time (please do not hesitate to contact us by e-mail at info@yourstylelanguage.com. Withdrawing your consent does not influence the legitimacy of the processing based on the consent before your withdrawal.
    C. You have the right, after sending a request to the data controller to the following e-mail address info@yourstylelanguage.com to request INFORMATION AND ACCESS to your data, CORRECTION or DELETION as well as RESTRICTION of the processing of your data.
    The data controller, without undue delay, should correct any of your personal data may be inaccurate. Taking into account the purpose of data processing, you have the right to request the completion of incomplete personal data, through a supplementary statement.
    We ought to delete personal data without any undue delay and inform you in writing about any refusal to correct or delete personal data or restrict the processing as well as explain the reasons for such denial.
    You also have the option to make a complaint to the competent supervisory authority or to take legal action.
    In cases where personal data have been corrected or deleted or restricted, we inform the recipients, and they should in turn correct or delete or restrict the processing of the personal data which are under their responsibility.
    The above rights of the data subject regarding information, access, deletion, correction and restriction of the processing may also be exercised through the competent supervisory authority in case the controller refuses to satisfy them in whole or in part.
    The contact details of the competent supervisory authority are as follows:

    D. As a data subject you retain the right to data portability, meaning the right to receive the personal data concerning you which you have provided to us, the data controller, in a structured, commonly used and machine-readable format as well as the right to transmit such data directly from an existing data controller to a new controller without any hindrance from us, in accordance with article 20 of the regulation. In such a case, we bear no responsibility regarding the processing of the data from the new data controller, to whom your personal data will be sent, as well as for the quality of the data to be transferred, beyond what we are obliged by the regulation. As the data controller we need to verify the identity of the applicant before proceeding with the above mentioned.

    RESTRICTION OF RIGHTS
    Taking into account more specific provisions, we may deny in whole or in part the exercise of information rights as well as the access defined in Articles 13 to 15 of the Regulation for the reasons described within it.

    DISPUTE SETTLEMENT PROCEDURE
    If you have any questions or concerns about this Privacy Policy or believe we have violated or handled incorrectly your Personal Data, don’t hesitate to send us an email at: info@yourstylelanguage.com and we will try to resolve any problem you may have or answer your questions. Additionally, you have the right at any time, to object to our processing of your personal data. You must address this objection to us in writing via email and must contain a request for a specific action, such as correction, temporary non-utilization, commitment, non-transmission or deletion. Your objection must be submitted to us in writing via email, and should contain a request for a specific action, such as correction, temporary non-use, locking, non-transfer or deletion. From our side we have the obligation to respond in writing within one (1) month from the receipt of your objection. With our answer we must notify you about the actions we have taken or otherwise, about the reasons why we did not fulfill your request. If we do not respond within the deadline or our response is not considered satisfactory by you, you have the right to appeal to the Data Protection Authority so as to examine our response or our failure to act.

    DATA WE AUTOMATICALLY COLLECT
    When you use our website, we also collect information automatically, some of which may be considered as personal data. These include information such as language settings, IP address, location, device settings, operating system version, activity details, time of use, URL redirect, status report, user information (version of your browser), operating system, browsing results (a simple visitor or a visitor who purchased a package), your browsing history, the type of data you saw.

    OBJECTIVES OF DATA PROCESSING
    We use your personal data for the following purposes:
    A. Subscription and purchase of a package of courses/seminars.
    B. We may use your contact details to send you an invitation via email in order to submit your comments after attending a course/seminar package. In that way, you can help other users to choose the package that suits them. If you post a comment, your comment may be posted on our website.
    C. We may also use your information for marketing activities to the extent permitted by the law or to send you promotional material e.g. posts, videos etc.
    D. Sometimes we may contact you via email, phone call or sms text, depending on the contact information you have shared with us. This may happen for different reasons.
    • We may need to handle or respond to your submitted requests.
    • When you use our services we may send you a questionnaire or invite you to submit your comments about your experience from your visit to our website. We believe that this additional service is very useful for you as well as for us, since through your feedback we will be able to improve our website.
    • We use personal data to conduct research as well as for analytical purposes. We may instruct and authorize third parties to do that on our behalf.
    • We may disclose the results of our investigation, to third parties, in an aggregate and anonymous form. We also use your personal data for analytical purposes to improve our services and enhance user’s experience.
    • We use the information, which may include personal data for the purposes of the prevention of the obstruction of formal, legal or other investigations or proceedings, or for the purposes of the detection, prevention, investigation or prosecution of criminal offenses or execution of criminal penalties as well as for the protection of public safety, protection of national security and protection of third party rights and freedoms. For these reasons, personal data may be shared with third parties, such as law enforcement authorities, as defined by applicable law, as well as with external consultants.
    • If we use automated personal data processing means, which produce legal effects or have a significant impact on you, we will take the necessary measures to protect your rights and freedoms, including the right to obtain human intervention.
    • If we use service providers to process your personal data, this will be strictly on our behalf. This processing will take place for the purposes included in this Privacy Policy, such as to facilitate package payments, send marketing material, or support analysis services. The above mentioned service providers are bound by terms of confidentiality and may not use your personal data for their own purposes or for any other purpose.
    • We may disclose personal data to law enforcement authorities and other government authorities to the extent required by law or only if it is strictly necessary for the prevention, detection or prosecution of criminal offenses and fraud.
    DATA RETENTION
    We retain your information, which may include personal data for as long as we deem it necessary, so as to provide you with our services, comply with applicable law, resolve disputes with other parties as well as for any other reason is considered necessary within the context of our business activity, including the detection and prevention of fraud or other illegal activities. All personal data we process and keep is subject to this Privacy Policy. If you have any questions about a particular retention period for certain types of personal data, please use the contact details mentioned below.

    INTERNATIONAL DATA TRANSFER
    The transfer of personal data as described in this Privacy Policy may involve the transfer of personal data abroad to countries whose data protection laws are not as coherent as those of the European Union. According to the European law, we will transfer personal data only to recipients offering an adequate level of data protection. In such cases, we will make the necessary contractual arrangements to ensure that your personal data is still protected in compliance with European standards. You can ask us for a copy of these terms using the following contact details.

    SAFETY AND SECURITY OF YOUR TRANSACTION REGARDING YOUR PURCHASE OF OUR COURSES/SEMINARS PACKAGE.
    You can use PayPal to make online purchases of our packages offered through our website. During the payment procedure the user is redirected to a secure payment environment of PayPal without displaying sensitive personal data to third parties (not even to Your Style Language).

    INTERACTION THROUGH SOCIAL NETWORKS
    You can also communicate with Υour Style Language through our social media channels. For example, if you send us a message or if make a post on our social media channels we can use the information contained in your message or post to respond through the same channel. In order to provide you with the assistance you have requested we may ask you to give us more information with a direct or personal message – for example, give us details about the subject you are interested in, name, e-mail address, phone and location (city/country). You should not include sensitive data in your post or message (such as racial or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, health issues). You should keep in mind that if you post something publicly on social networks, anyone can read it.

    LINKS TO SOCIAL NETWORKS
    Our website includes links to social media which have been integrated and make the interaction through social media platforms easy. When you click on one of those buttons, a browser window opens, which redirects you to the corresponding service provider’s website, where you can (after logging in) use, for example, the “Like” or “Share” button.
    For more information about the purpose and extent of data processing and the further use of your personal data by these providers and their websites, as well as for information about your rights and the possible settings to protect your privacy, please refer to the data protection policy of the respective service provider.
    Facebook: http://www.facebook.com/policy.php
    Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388
    You Tube: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
    LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/impressum

    CHANGES IN PRIVACY POLICY
    As the website is constantly evolving, this Privacy Policy may change. If you want to be aware of the changes made to this Privacy Policy, please visit from time to time our Privacy Policy. In case we make substantial changes or changes that affect you (e.g if we start processing your personal data for purposes other than those listed above), we will contact you before we begin processing.

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

    Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο το Your Style Language (Εμείς) με την ιδιότητα του Υπεύθυνου Επεξεργασίας συγκεντρώνει και χρησιμοποιεί πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα που δίνετε στον ιστοχώρο μας. Συγκεκριμένα περιγράφει την πρακτική μας αναφορικά με τη συλλογή, τη χρήση, την αποθήκευση και την αποκάλυψη των Προσωπικών Δεδομένων που παρέχονται σε μας από εσάς όπως επίσης τις επιλογές που έχετε αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δείτε και να ενημερώσετε τα δεδομένα αυτά. Παρακαλούμε να επισκέπτεστε και να διαβάζετε την παρούσα Πολιτική περιοδικά, καθόσον ενδέχεται να την τροποποιούμε κατά περιόδους. Κάθε φορά που επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα ή μας παρέχετε πληροφορίες, με τον τρόπο αυτό αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται στην Πολιτική την χρονική στιγμή εκείνη. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας αναλυτικά είναι τα κάτωθι:  

    Your Style Language
    Αετοράχης 14, Τ.Κ 54640
    Θεσσαλονίκη
    e-mail: info@yourstylelanguage.com
    Υπεύθυνη: Κατερίνα Γιαννακάκη  

    ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

    Το Your Style Language γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να προστατεύονται οι προσωπικές πληροφορίες σας και θέλουμε να κάνουμε την κάθε εμπειρία των χρηστών της Ιστοσελίδας μας ασφαλή και σίγουρη. Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγονται από μας κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών μας. Το Your Style Language ως υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, αναλαμβάνει την υποχρέωση να διασφαλίζει την από πλευράς σας απρόσκοπτη άσκηση των δικαιωμάτων που σας παρέχει η ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία που ισχύει για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς, συμπεριλαμβανομένου του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου που ψηφίστηκε την 27η Απριλίου 2016 και τίθεται σε εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018 (εφεξής ο «Κανονισμός»). Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής, ως  «Προσωπικά Δεδομένα» νοούνται κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων») όπως, για παράδειγμα, το όνομα και επίθετο, η ημερομηνία γέννησης, η διεύθυνση κατοικίας,  ο αριθμός τηλεφώνου, το φύλο, η εθνικότητα, στοιχεία ταυτότητας, διεύθυνση του IP του κ.λπ. Εμείς θα συλλέγουμε, θα χρησιμοποιούμε ή θα αποκαλύπτουμε Προσωπικά σας Δεδομένα, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική και σύμφωνα με το Εφαρμοστέο Δίκαιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

    ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    Σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθρο 8 του Κανονισμού, ανήλικοι κάτω των δεκαπέντε (15) ετών απαγορεύεται να γνωστοποιούν σε Εμάς μέσω της Ιστοσελίδας Προσωπικά τους Δεδομένα, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση του ατόμου που έχει τη γονική του μέριμνα. Ζητάμε από τα πρόσωπα αυτά να μην υποβάλλουν πληροφορίες σε μας. Σε περίπτωση που οι χρήστες της Ιστοσελίδας εμπίπτουν στην ανωτέρα κατηγορία και εξακολουθούν να μας γνωστοποιούν Προσωπικά τους Δεδομένα μέσω της Ιστοσελίδας, θα θεωρείται από εμάς ότι τα πρόσωπα αυτά έχουν λάβει την προηγούμενη συγκατάθεση του ατόμου που αναφέραμε παραπάνω.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

    Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής στην Ιστοσελίδα, θα σας ζητηθούν κάποιες προσωπικές σας πληροφορίες, όπως το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, ο αριθμός του τηλεφώνου σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και  ενδεχομένως κι άλλα δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας προσωπικά.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

    Είναι πιθανόν να γνωστοποιούμε ή να μεταβιβάζουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, που συλλέγονται κατά την χρήση της Ιστοσελίδας μας από εσάς σε συνεργάτες μας, κέντρα συλλογής πληροφοριών και σε προμηθευτές υπηρεσιών οι οποίοι βοηθούν στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Παρέχοντάς μας πληροφορίες σε αυτή την Ιστοσελίδα μας εξουσιοδοτείτε ρητά να γνωστοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σκοπό την εγγραφή σας στην Ιστοσελίδα μας και αγορά ενός ή και περισσοτέρων εκ των πακέτων που προσφέρουμε καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων (email), σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα κατωτέρω. Είναι πιθανόν να τοποθετούμε στην Ιστοσελίδα συνδέσεις («links») προς άλλες ιστοσελίδες που λειτουργούν από τρίτους, καθόσον πιθανόν να έχουμε μελλοντικά συνεργασίες με τρίτους. Όταν κάνετε «κλικ» σε αυτές τις συνδέσεις ή αλλιώς επισκέπτεστε, συμμετέχετε ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες ή τις ιστοσελίδες άλλων μερών, ανεξάρτητα από το αν περιέχουν ή όχι την εμπορική ονομασία μας, εμπορικά σήματα μας και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας, μαζί με εκείνα του τρίτου μέρους που χειρίζεται την εκάστοτε ιστοσελίδα, θα πρέπει να γνωρίζετε και να έχετε επίγνωση ότι Εμείς δεν ελέγχουμε τις επιχειρηματικές πρακτικές αυτών των μερών, και ότι η παρούσα Πολιτική δεν εφαρμόζεται σε αυτά τα άλλα μέρη ή στις ιστοσελίδες τους. Ίσως στο μέλλον επιτρέψουμε σε τρίτες εταιρίες να προβάλλουν διαφημίσεις που πιθανό να συλλέγουν ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα. Αυτές οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιούν μη-προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία κατά τις επισκέψεις σας στην Ιστοσελίδα ή σε άλλες ιστοσελίδες προκειμένου να παρέχουν διαφημίσεις για αγαθά και υπηρεσίες που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν. Αυτές οι εταιρίες συνήθως χρησιμοποιούν ένα cookie για τη συλλογή αυτών των πληροφοριών.

    ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    Εμείς ή τρίτες συνεργαζόμενες με μας επιχειρήσεις, χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για πολλούς σκοπούς, όπως ενδεικτικά για να σας αποστέλλουμε μηνύματα (email) με νέα και ενημερώσεις σχετικά με την εγγραφή σας, για να βελτιώσουμε και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, για να αναλύσουμε τη χρήση της Ιστοσελίδας, για να σας παρέχουμε και να σας στέλνουμε ενημερωτικά και πληροφορίες που απευθύνονται στα ενδιαφέροντά σας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με νέα πακέτα μαθημάτων/σεμιναρίων προσφερόμενα από την Ιστοσελίδα. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με προγράμματα, συνεργασίες ή και υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε Προσωπικά σας Δεδομένα για να διευκολύνουμε την επικοινωνία σας με μας ή τρίτες συνεργαζόμενες με μας επιχειρήσεις. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε Προσωπικά σας Δεδομένα για την επίλυση διαφορών, την αντιμετώπιση προβλημάτων και την επιβολή τυχόν νέων πολιτικών και κανόνων που διέπουν τη χρήση της Ιστοσελίδας αλλά και για να σας ενημερώνουμε για αλλαγές στην χρήση της Ιστοσελίδας και στην Πολιτική Απορρήτου. Η παροχή από την πλευρά σας των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι υποχρεωτική προκειμένου να είστε σε θέση να εγγραφείτε στην Ιστοσελίδα και να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό σε αυτήν.

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    Δεν πωλούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους, ενδέχεται όμως να παραχωρούμε σε τρίτους άδειες για να τα χρησιμοποιούν σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα ανωτέρω. Κατά τη συνήθη πορεία των εμπορικών δραστηριοτήτων μας μπορεί να μοιραστούμε κάποια από τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τους συνεργάτες μας και με τρίτους που ενεργούν για λογαριασμό μας ή όπως επιτρέπεται ή απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών (π.χ. παρόχους διαχείρισης δεδομένων) για να διαχειρίζονται μία ή περισσότερες πτυχές των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας προσωπικών πληροφοριών. Σ αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιούμε συμβατικές δεσμεύσεις ή άλλα κατάλληλα μέσα για να εξασφαλίσουμε ότι τα Προσωπικά σας Δεδομένα χρησιμοποιούνται με τρόπο που να συνάδει με την παρούσα Πολιτική. Μπορούμε να αποκαλύψουμε Προσωπικά σας Δεδομένα, όπως επιτρέπεται ή απαιτείται από το νόμο. Για παράδειγμα, μπορεί να υποχρεωθούμε να  αποκαλύψουμε και να ανακοινώσουμε Προσωπικά σας Δεδομένα σύμφωνα με δικαστική απόφαση, εισαγγελική διαταγή ή παραγγελία ή απόφαση άλλου προσώπου ή διοικητικού οργάνου με εκ του νόμου αρμοδιότητα να υποχρεώσει την αποκάλυψη τέτοιων πληροφοριών. Αν έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι Προσωπικά σας Δεδομένα θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα στην έρευνα για ανάρμοστη ή παράνομη δραστηριότητα, μπορεί να αποκαλύψουμε τέτοιες πληροφορίες σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου ή άλλες κατάλληλες ερευνητικές αρχές.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

    Α. Έχετε δικαίωμα ως το Yποκείμενο των δεδομένων να λαμβάνετε από μας επιβεβαίωση του κατά πόσον δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν υποβάλλονται ή όχι σε επεξεργασία και, εφόσον συμβαίνει αυτό, να αποκτάτε πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και τις ακόλουθες πληροφορίες: α) τους σκοπούς και τη νομική βάση για την επεξεργασία. β) τις κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των οποίων γίνεται επεξεργασία. γ) τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών στους οποίους γνωστοποιήθηκαν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, ιδίως τους αποδέκτες σε τρίτες χώρες ή διεθνείς οργανισμούς. δ) εφόσον είναι δυνατόν, το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή, όταν αυτό είναι αδύνατο, τα κριτήρια που καθορίζουν το εν λόγω διάστημα. ε) την ύπαρξη δικαιώματος υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για τη διόρθωση, ή τη διαγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή τον περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στο υποκείμενο των δεδομένων· στ) το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή και τα στοιχεία επικοινωνίας με την εποπτική αρχή· ζ) τη γνωστοποίηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία υποβάλλονται σε επεξεργασία και κάθε διαθέσιμης πληροφορίας όσον αφορά στην προέλευσή τους.

    Β. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή (για το σκοπό αυτό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση e-mail info@yourstylelanguage.com . Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της. Γ. Έχετε το δικαίωμα, κατόπιν αποστολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας στην κάτωθι διεύθυνση e-mail info@yourstylelanguage.com  για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στα δεδομένα σας, ΔΙΟΡΘΩΣΗ ή ΔΙΑΓΡΑΦΗ αυτών και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ των δεδομένων που σας αφορούν. Μπορείτε να εξασφαλίζετε από τον υπεύθυνο επεξεργασίας, χωρίς άσκοπη καθυστέρηση, τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Έχοντας υπόψη τον σκοπό της επεξεργασίας, έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μεταξύ άλλων και μέσω της παροχής συμπληρωματικής δήλωσης. Εμείς οφείλουμε να διαγράφουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα χωρίς άσκοπη καθυστέρηση και να σας ενημερώνουμε εγγράφως για κάθε άρνηση διόρθωσης ή διαγραφής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμού της επεξεργασίας και τους λόγους της άρνησης αυτής. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε καταγγελία προς την αρμόδια εποπτική αρχή ή να ασκήσετε δικαστική προσφυγή. Στις περιπτώσεις που τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα διορθώθηκαν ή διαγράφηκαν ή περιορίστηκε η επεξεργασία τους, εμείς ενημερώνουμε τους αποδέκτες και οι αποδέκτες οφείλουν να διορθώνουν ή διαγράφουν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή περιορίζουν την επεξεργασία των υπ’ ευθύνη τους δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα παραπάνω δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, διαγραφής, διόρθωσης και περιορισμού της επεξεργασίας των δικαιωμάτων του υποκειμένου των δεδομένων είναι επίσης δυνατόν να ασκούνται μέσω της αρμόδιας εποπτικής αρχής σε περίπτωση άρνησης του υπευθύνου επεξεργασίας να τα ικανοποιήσει εν όλω ή εν μέρει. Η αρμόδια εποπτική αρχή και τα στοιχεία της είναι τα εξής: Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οδός Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 6475600, Fax: +30-210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr. Δ. Ως το υποκείμενο των Προσωπικών σας Δεδομένων διατηρείτε το δικαίωμα ΣΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ αυτών και συγκεκριμένα το δικαίωμα να λαμβάνετε τα Προσωπικά Δεδομένα που σας αφορούν και τα οποία έχετε παράσχει σε μας ως υπεύθυνο επεξεργασίας, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και το δικαίωμα να διαβιβάζετε τα εν λόγω δεδομένα σε νέο υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αντίρρηση μας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθρο 20 του Κανονισμού. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την επεξεργασία των δεδομένων από τον νέο υπεύθυνο επεξεργασίας στον οποίο θα αποσταλούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα ούτε και για την ποιότητα των δεδομένων που θα μεταφερθούν, πέρα από τα όσα υποχρεούμαστε βάσει του Κανονισμού. Ως  ο υπεύθυνος επεξεργασίας θα πρέπει να εξακριβώσουμε την ταυτότητα του αιτούντος υποκειμένου πριν προχωρήσουμε στα ανωτέρω.

    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

    Με την επιφύλαξη ειδικότερων διατάξεων, εμείς μπορούμε να αρνηθούμε εν όλω ή εν μέρει την άσκηση των δικαιωμάτων ενημέρωσης και πρόσβασης που προβλέπονται στα άρθρα 13 έως 15 του Κανονισμού για τους λόγους που αναφέρονται αναλυτικά σε αυτόν.

    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

    Αν οποιοδήποτε στιγμή έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική ή πιστεύετε πως έχουμε παραβιάσει ή μεταχειριστεί εσφαλμένα Προσωπικά σας Δεδομένα, σας παρακαλούμε να αποστείλετε mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@yourstylelanguage.com και θα επιχειρήσουμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία που μπορεί να έχετε. Έχετε επιπροσθέτως το δικαίωμα να αντιτίθεστε οποιαδήποτε στιγμή στην χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Αυτή η αντίρρηση πρέπει να την απευθύνετε σε μας εγγράφως, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και πρέπει να περιέχει αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή. Εμείς από την πλευρά μας  έχουμε την υποχρέωση να απαντήσουμε εγγράφως το αργότερο εντός ενός (1) μηνός από την λήψη της αντιρρήσεως σας. Στην απάντησή μας οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες στις οποίες προβήκαμε ή διαφορετικά, για τους λόγους που δεν ικανοποιήσαμε το αίτημα σας. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουμε εμπροθέσμως ή η απάντησή μας δεν θεωρηθεί από εσάς ικανοποιητική, έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων και να ζητήσετε την εξέταση την απάντησή μας ή την παράλειψη ενέργειας μας.

    ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

    Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστοχώρο μας, συγκεντρώνουμε και πληροφορίες αυτόματα, ορισμένες από τις οποίες μπορεί να αποτελούν προσωπικά δεδομένα. Αυτές περιλαμβάνουν στοιχεία όπως τις ρυθμίσεις γλώσσας, τη διεύθυνση IP, την τοποθεσία, τις ρυθμίσεις συσκευής, το λειτουργικό σύστημα της συσκευής, τα στοιχεία δραστηριότητας, την ώρα χρήσης, το URL ανακατεύθυνσης, την αναφορά κατάστασης, πληροφορίες χρήστη (πληροφορίες σχετικά με την έκδοση του προγράμματος περιήγησης), το λειτουργικό σύστημα, το αποτέλεσμα της περιήγησης (απλός επισκέπτης ή επισκέπτης που αγόρασε πακέτο), το ιστορικό περιήγησης, το είδος των δεδομένων που είδατε.

    ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

    Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

    1. Εγγραφή και αγορά πακέτου μαθημάτων/σεμιναρίων.
    2. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας στείλουμε πρόσκληση μέσω email για υποβολή σχολίων μετά την παρακολούθηση κάποιου πακέτου μαθημάτων/σεμιναρίων. Έτσι, μπορείτε να βοηθήσετε άλλους χρήστες να επιλέξουν το πακέτο που τους ταιριάζει περισσότερο. Αν υποβάλετε σχόλιο, το σχόλιό σας μπορεί να αναρτηθεί στον ιστοχώρο μας.

    Γ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για ενέργειες μάρκετινγκ όπως επιτρέπεται από τη νομοθεσία ή για να στέλνουμε promo υλικό, posts, videos κτλ. Δ. Μπορεί να υπάρξουν φορές που να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή μηνύματος κειμένου, ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε μοιραστεί μαζί μας. Αυτό μπορεί να γίνει για διάφορους λόγους:

    • Μπορεί να χρειαστεί να απαντήσουμε και να διαχειριστούμε αιτήματα που έχετε υποβάλει.
    • Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μπορεί να σας στείλουμε ένα ερωτηματολόγιο ή να σας προσκαλέσουμε να γράψετε σχόλια για την εμπειρία σας από τον ιστοχώρο μας. Πιστεύουμε ότι η πρόσθετη αυτή υπηρεσία είναι χρήσιμη τόσο για εσάς όσο και για εμάς αφού βάσει των σχολίων σας θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον ιστοχώρο μας.
    • Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για ερευνητικούς και αναλυτικούς σκοπούς. Μπορεί να αναθέσουμε σε κάποιο τρίτο μέρος να το κάνει αυτό για λογαριασμό μας. Μπορεί να κοινοποιήσουμε ή να αποκαλύψουμε τα αποτελέσματα της έρευνας μεταξύ άλλων σε τρίτα μέρη, σε συγκεντρωτική και ανώνυμη μορφή. Χρησιμοποιούμε επίσης τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς ανάλυσης, για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία του χρήστη.
    • Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα για την αποφυγή της παρακώλυσης επίσημων ή νομικών ερευνών, διερευνήσεων ή διαδικασιών, την αποφυγή της παρεμπόδισης της πρόληψης, της ανίχνευσης, της διερεύνησης ή της δίωξης ποινικών αδικημάτων ή της εκτέλεσης ποινικών κυρώσεων, την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, την προστασία της εθνικής ασφάλειας και την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τρίτων. Για τους σκοπούς αυτούς, τα προσωπικά δεδομένα μπορεί να κοινοποιηθούν σε τρίτα μέρη, όπως στις αρχές εφαρμογής του νόμου, όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, και σε εξωτερικούς συμβούλους.
    • Αν χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένα μέσα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, τα οποία έχουν έννομα αποτελέσματα ή τα οποία σας επηρεάζουν σημαντικά, θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας, περιλαμβανομένου του δικαιώματος ανθρώπινης παρέμβασης.
    • Εάν χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, αυτό θα γίνει αυστηρά για λογαριασμό μας. Η επεξεργασία αυτή θα γίνει για τους σκοπούς που περιλαμβάνονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, όπως για τη διευκόλυνση των πληρωμών πακέτων, την αποστολή υλικού μάρκετινγκ ή για υποστηρικτικές υπηρεσίες ανάλυσης. Οι εν λόγω πάροχοι υπηρεσιών δεσμεύονται από όρους εμπιστευτικότητας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό.
    • Αποκαλύπτουμε προσωπικά δεδομένα στις αρχές εφαρμογής του νόμου και σε άλλες κυβερνητικές αρχές στον βαθμό που απαιτείται από τον νόμο ή είναι απολύτως απαραίτητο για την πρόληψη, τον εντοπισμό ή τη δίωξη ποινικών αδικημάτων και απάτης.

    ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    Διατηρούμε τις πληροφορίες σας, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, για όσο διάστημα κρίνουμε απαραίτητο, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία, να λύνουμε διαφορές με διάφορα μέρη και για ό,τι άλλο χρειαστεί για τους σκοπούς της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, περιλαμβανομένων του εντοπισμού και της πρόληψης απάτης ή άλλων παράνομων δραστηριοτήτων. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε υπόκεινται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με κάποια συγκεκριμένη περίοδο διατήρησης για ορισμένους τύπους προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω.

    ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ

    Η μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μπορεί να περιλαμβάνει τη μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων στο εξωτερικό, σε χώρες των οποίων η νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν είναι τόσο πλήρης όσο αυτή των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπου απαιτείται από το ευρωπαϊκό δίκαιο, θα μεταβιβάζουμε προσωπικά δεδομένα μόνο σε παραλήπτες που προσφέρουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων. Στις περιπτώσεις αυτές θα προβούμε στις απαραίτητες συμβατικές ρυθμίσεις για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα εξακολουθούν να προστατεύονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Μπορείτε να ζητήσετε να δείτε αντίγραφο των όρων αυτών, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ/ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

    Η αγορά των πακέτων της ιστοσελίδας μας γίνεται μέσω των υπηρεσιών της PayPal. Κατά την διαδικασία της πληρωμής, ο χρήστης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της παραπάνω υπηρεσίας και κάνει με ασφάλεια την πληρωμή χωρίς να εμφανίζει σε τρίτους (ούτε στο Your Style Language) τα ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα.

    AΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

    Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με την Υour Style Language, χρησιμοποιώντας τα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα, αν μας στείλετε μήνυμα ή αν αναρτήσετε κάτι στα κανάλια μας σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που περιέχονται στο μήνυμα ή την ανάρτησή σας για να απαντήσουμε στο ίδιο μέσο. Προκειμένου να σας παράσχουμε τη βοήθεια που ζητήσατε, μπορεί να σας ζητήσουμε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες με άμεσο ή προσωπικό μήνυμα – για παράδειγμα, να μας αναφέρετε λεπτομέρειες για το θέμα που σας ενδιαφέρει, όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο και τοποθεσία (πόλη/χώρα). Δε θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην ανάρτηση ή στο μήνυμά σας ευαίσθητα δεδομένα (όπως φυλετική ή εθνική προέλευση, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, θέματα υγείας). Θα πρέπει να έχετε υπ’ όψιν ότι, αν αναρτήσετε κάτι δημόσια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να το διαβάσει οποιοσδήποτε.

    ΧΡΗΣΗ Cookies

    Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται από το πρόγραμμα περιήγησης στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας. Τα cookies διευκολύνουν την περιήγηση του χρήστη και παρέχουν προστατευμένες συνδέσεις. Τα cookies δεν επιτρέπουν καμία πληροφορία που μπορεί να αναγνωρίσει το χρήστη προσωπικά (όπως για παράδειγμα όνομα, επίθετο, διευθύνσεις email, αριθμούς τηλεφώνου). Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε μια εμπειρία υψηλής ποιότητας και να καθιστούμε την ιστοσελίδα μας πιο εύχρηστη για εσάς. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies για να συλλέγουμε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της τοποθεσίας μας web, καθώς και για να παρακολουθούμε τις προτιμήσεις σας. Η διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία μεταδίδεται για τεχνικούς λόγους, καθίσταται αυτόματα ανώνυμη και δεν επιτρέπει να συναχθούν οποιαδήποτε συμπεράσματα ως προς την ταυτότητά σας. Ο ιστότοπος μας δύναται να λειτουργεί ικανοποιητικά και δίχως την αποδοχή των cookies. Η απόρριψη, ωστόσο, των cookies ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να καθίσταται η χρήση του (ή τμημάτων αυτού) πιο δύσκολη ή λιγότερο αποτελεσματική ή, σπανιότερα, αδύνατη. Εφόσον δεν επιθυμείτε την συλλογή πληροφοριών μέσω των cookies, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις που διαθέτουν τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστοτόπων, με τις οποίες μπορείτε να διαγράψετε τα ήδη υπάρχοντα cookies και να επιλέξετε είτε να απορρίπτονται αυτόματα τα μελλοντικά cookies, είτε να αποφασίζετε για την απόρριψη ή την αποδοχή κάθε συγκεκριμένου cookie στον υπολογιστή σας.

    ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINK) ΜΕ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

    Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει διασυνδέσεις (link) με μέσα κοινωνικής δικτύωση οι οποίες έχουν ενσωματωθεί και καθιστούν δυνατή την εύκολη κοινοποίηση στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όταν κάνετε κλικ σε ένα από τα κουμπιά, ανοίγει ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης που κατευθύνει το χρήστη στο διαδικτυακό τόπο του αντίστοιχου παρόχου υπηρεσιών, στον οποίο μπορείτε (αφού συνδεθείτε) να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, το κουμπί “Μου αρέσει” ή “Κοινοποίηση”. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και την έκταση της επεξεργασίας δεδομένων και την περαιτέρω χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τους παρόχους και τους διαδικτυακούς τόπους αυτών, καθώς και σχετικά με τα δικαιώματά σας και τις πιθανές ρυθμίσεις για την προστασία του απορρήτου σας, ανατρέξτε στις πληροφορίες προστασίας δεδομένων του αντίστοιχου παρόχου υπηρεσιών. Facebook: http://www.facebook.com/policy.php Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388 You Tube: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/impressum

    ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    Καθώς η ιστοσελίδα εξελίσσεται διαρκώς, έτσι μπορεί να αλλάξει και η παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αν θέλετε να βλέπετε τις αλλαγές που γίνονται κατά καιρούς σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε να επισκέπτεστε την Πολιτική Απορρήτου για να τις βλέπετε. Σε περίπτωση που κάνουμε ουσιώδεις αλλαγές ή αλλαγές που σας επηρεάζουν (π.χ. αν αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άλλους από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προτού ξεκινήσουμε την επεξεργασία.

    styling masterclass 2019

    Your Style Language Masterclass

    Το μοναδικό ολοήμερο styling masterclass στις 24/11 στη Θεσσαλονίκη!

    Εγγραφείτε για το σεμινάριο

     

    Επισης θα γινεις μέλος στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και ενημερώσεις από την ομάδα μας.

    Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας! Θα σας δούμε στο webinar!

    Εγγραφείτε για το σεμινάριο

     

    Επισης θα γινεις μέλος στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και ενημερώσεις από την ομάδα μας.

    Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας! Θα σας δούμε στο webinar!

    Subscribe To Our Webinar & Newsletter

    Join our mailing list to receive the latest news and webinar updates from our team.

    You have Successfully Subscribed!

    Εγγραφείτε για το σεμινάριο

    Επισης θα γινεις μέλος στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και ενημερώσεις από την ομάδα μας.

    You have Successfully Subscribed!