who header ysl

Styling

Φτιάξε την εικόνα
που αναδεικνύει
τον καλύτερό σου
εαυτό

Έλα να ξεκινήσουμε παρέα το στυλιστικό σου ταξίδι και να κάνουμε τη δική σου ιστορία εικόνα. Θα λάβεις εξειδικευμένες συμβουλές ώστε να δημιουργείς το outfit που σε εκφράζει για κάθε περίσταση.

signature final

Πες μου τι χρειάζεσαι

Θα ανακαλύψουμε μαζί το στυλ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Σε περιμένει ένας καινούργιος κόσμος,
γεμάτος με ευκαιρίες για να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι

01

Κερδίζεις γνώση

Σε καθοδηγώ με βάση τις δικές σου ανάγκες και τη δική σου ντουλάπα, για να μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να στήσεις την προσωπική σου εικόνα με τρόπο που να σε εκφράζει.

02

Εξοικονομείς χρήματα

Ανακαλύπτεις νέους τρόπους για να συνθέσεις outfit που σε εκφράζουν με τα κομμάτια που ήδη έχεις. Κάνουμε αγορές στοχευμένα και με μέθοδο, ώστε να έχεις τον μέγιστο αριθμό συνδυασμών με το μικρότερο δυνατό κόστος.

03

Αποκτάς αυτοπεποίθηση

Τολμάς να δοκιμάσεις νέους συνδυασμούς, έχοντας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις τις στιλιστικές επιλογές σου με μέθοδο και λογική. Αλλάζεις τη ζωή σου μέρα με τη μέρα.

“Ήρθε η Κατερίνα και φώτισε το σύμπαν.”
Κάτια Τσιμτσιράκη

ysl home 1

Who

Είμαι η Κατερίνα

Δημιούργησα το Your Style Language με σκοπό να εκπληρώσω το παιδικό μου όνειρο, και με κάποιο μαγικό τρόπο να αλλάζω τις ζωές των ανθρώπων. Θέλω να σε βοηθήσω να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ανακαλύπτοντας το προσωπικό σου στυλ.

Θα έχει αποτέλεσμα σε μένα το personal styling;

  • Σου έχει συμβεί να ανοίξεις μία ντουλάπα γεμάτη με ρούχα αλλά να μην ξέρεις τι να φορέσεις;
  • Θέλεις να εξελίξεις την επαγγελματική σου καριέρα, και επιδιώκεις να χτίσεις την αντίστοιχη εικόνα;
  • Οι συνθήκες της ζωής σου έχουν αλλάξει και ψάχνεις να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό (πέρασες εγκυμοσύνη, έγιναν αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, ή απλά νιώθεις ανάγκη για ανανέωση);
  • Αναζητάς τρόπο για να ντύνεσαι ώστε να ανταποκρίνεσαι στις καθημερινές σου ανάγκες και ταυτόχρονα να νιώθεις υπέροχα;
  • Θέλεις να κερδίσεις χρόνο και να λάβεις εξειδικευμένες συμβουλές και κατευθύνσεις στοχευμένα, για να αναβαθμίσεις το προσωπικό σου στυλ;
  • Δεν υπάρχει γυναίκα ή άνδρας που να εξέφρασε κάποια από τα παραπάνω και το personal styling να μην της άλλαξε ή να μην του άλλαξε τη ζωή.

 

Αν σε απασχολεί έστω και ένα από αυτά τα ζητήματα, τότε είμαι σίγουρη ότι με μερικές συνεδρίες personal styling θα χαμογελάς όποτε κοιτάς στον καθρέφτη.

Your Style Language KG

Τα οφέλη για εσένα αφού ολοκληρώσουμε

01

Δημιουργείς τη δική σου, μοναδική εικόνα
Έχεις κατανοήσει πώς πρέπει να επιλέγεις τα ρούχα σου σύμφωνα με τον σωματότυπό σου και με την εικόνα την οποία θέλεις να έχεις. Έχουμε οργανώσει τη ντουλάπα σου, ώστε να έχεις εύκολη πρόσβαση στα κομμάτια τα οποία χρησιμοποιείς για τα outfit που έχουμε συνθέσει, και να σου είναι πρακτικά εύκολο να ντυθείς στην καθημερινότητά σου κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς.

02

Συνδυάζεις κομμάτια και κάνεις αγορές με ασφάλεια

Σου παραδίδω ένα αναλυτικό report στοχευμένο στις ανάγκες σου και στο προσωπικό σου στυλ. Περιέχει φωτογραφίες σου με τους συνδυασμούς τους οποίους στήσαμε μαζί, και με οδηγίες ώστε να μπορείς εύκολα να δημιουργείς νέα outfit οποιαδήποτε στιγμή. Σου κάνω, επίσης, συγκεκριμένες προτάσεις για μελλοντικές αγορές, σύμφωνα πάντα με τη δική σου προσωπικότητα και με τις ανάγκες τις οποίες έχουμε εντοπίσει στη ντουλάπα σου.

03

Δωρεάν πρόσβαση στο νέο online course (αξίας 120€)

Το Your Style Breakthrough είναι το νέο μου styling course, στο οποίο αναλύω όλες τις απαραίτητες τεχνικές και παρέχω συμβουλές και tips για να μεταμορφώσεις την προσωπική σου εικόνα. Ανταλλάσσεις ιδέες και σκέψεις με τα υπόλοιπα μέλη, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες, και συμμετέχετε παρέα στις online συναντήσεις μας μέσα στο κλειστό γκρουπ.

“Ήταν το πιο ωραίο πράγμα που έχω κάνει για τον εαυτό μου.”
Κλειώ Γεωργιάδη

How

Πως δουλεύουμε

Το προσωπικό σου στυλ χτίζεται μέσα από μία διαδικασία η οποία αποτελείται από 4 στάδια και περνάμε μαζί συνολικά 8 ώρες. Αν δεν βρισκόμαστε κοντά γεωγραφικά ή αν οι συνθήκες το απαιτούν, υπάρχει η επιλογή να γίνει η διαδικασία μέσω βιντεοκλήσης.

Συνέντευξη

Ξεκινάμε με μία συνέντευξη για να αποκρυσταλλώσουμε τις ανάγκες σου και τα δικά σου προσωπικά στοιχεία (σωματότυπος, ιδιαιτερότητες, περιβάλλοντα στα οποία κινείσαι και τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις με το προσωπικό σου στυλ).

Οργάνωση ντουλάπας

Στις πρώτες 4 ώρες οργανώνουμε τη ντουλάπα σου, δημιουργούμε outfit σύμφωνα με το δικό σου στυλ με τα ρούχα που ήδη υπάρχουν, και καταγράφουμε τις ελλείψεις.

Ολοκλήρωση της εικόνας σου

Οι επόμενες 4 ώρες εξαρτώνται από τις προσωπικές σου ανάγκες. Συνήθως περιλαμβάνονται 2 ώρες κατά τις οποίες κάνουμε αγορές μαζί και σε κατευθύνω με προσωποποιημένα tips για το πώς να αγοράζεις σωστά. Στο τελευταίο 2ωρο ενσωματώνουμε τα νέα κομμάτια στη ντουλάπα σου, δημιουργούμε νέα outfit και ολοκληρώνουμε το signature style που μαζί έχουμε ορίσει και σε κάνει μοναδική ή μοναδικό.

Προσωποποιημένο report

Σύμφωνα με τις ελλείψεις που εντοπίσαμε, και με το budget που εσύ θα ορίσεις, σου παραδίδω στο τέλος το προσωπικό σου report με προτάσεις αγορών, με φωτογραφία για το κάθε προτεινόμενο κομμάτι και με link για να κάνεις την αγορά σου απ’ευθείας. Συμπεριλαμβάνεται ένα φωτογραφικό άλμπουμ με σχολιασμό για κάθε φωτογραφία, όπου αναλύονται όλες οι επιλογές και οι δυνατότητες που σου δίνει το κάθε outfit. Μπορείς να ανατρέχεις στο άλμπουμ για να ντυθείς εύκολα και γρήγορα για κάθε περίσταση.
Your Style Language Course 3

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πολλά ρούχα. Ένας από τους στόχους του personal styling είναι να προσθέσεις στη ντουλάπα σου καινούρια κομμάτια στοχευμένα και με μέθοδο, ώστε να καλυφθούν οι όποιες ελλείψεις σου.

Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από το budget που διαθέτεις. Αφού καταγράψουμε τις ελλείψεις σου, κάνουμε μαζί έναν προγραμματισμό για να κάνεις τις αγορές σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις. Να έχεις υπόψιν ότι είναι πολύ πιθανό να καλύψεις τις ανάγκες σου με λιγότερα κομμάτια από όσα φαντάζεσαι, αφού οι αγορές θα γίνουν στοχευμένα και με μέθοδο.

Η γνώση που θα πάρεις μέσα από τις συναντήσεις μας δεν σχετίζεται με το βάρος σου. Είναι αρχές και τεχνικές που εφαρμόζονται σε κάθε φάση της ζωής σου.

Φυσικά. Οι συναντήσεις που αφορούν τη ντουλάπα σου μπορούν να γίνουν με βιντεοκλήση. Για το κομμάτι των αγορών, σου προτείνω κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις είτε ηλεκτρονικά είτε σε φυσικά καταστήματα της περιοχής σου. Αν χρειάζεται, κάνουμε και πάλι μία βιντεοκλήση κατά την οποία σε κατευθύνω για να κάνεις τις αγορές σου σωστά και σου λύνω όποιες απορίες μπορεί να έχεις.

Έχεις την επιλογή να πληρώσεις με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, ή με τραπεζική κατάθεση.

Value

Πόσο γρήγορα μπορείς
να ξοδέψεις 67 ευρώ;

Μπορείς να ξοδέψεις 67 ευρώ πολύ εύκολα για μία βιαστική αγορά για να φτιάξει η διάθεσή σου, όπως για παράδειγμα για ένα ζευγάρι γόβες, ή για ένα μπλουζάκι που δεν θα φορέσεις ποτέ.

 

Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να αντικατασταθεί, η γνώση όμως κρατάει για πάντα και είναι ανεκτίμητη. Δεν φεύγει απ’τη μόδα, δεν την πετάς, και δεν μετανιώνεις ποτέ για την αγορά σου. Η γνώση και η αυτοπεποίθηση είναι τα μόνα “πράγματα” που μπορείς να φορέσεις κάθε πρωί και να σου αλλάξουν πραγματικά τη ζωή.

Ξεκίνα να ζεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου.
personal styling katerina giannakaki

Πες μου τι χρειάζεσαι

Θα ανακαλύψουμε μαζί το στυλ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.
Scroll to Top