who header ysl

Styling

Φτιάξε την εικόνα
που αναδεικνύει
τον καλύτερό σου
εαυτό

Έλα να ξεκινήσουμε παρέα το στυλιστικό σου ταξίδι και να κάνουμε τη δική σου ιστορία εικόνα. Θα λάβεις εξειδικευμένες συμβουλές ώστε να δημιουργείς το outfit που σε εκφράζει για κάθε περίσταση.

signature final

Πες μου τι χρειάζεσαι

Έλα να δούμε μαζί τι μπορώ να κάνω για σένα σε ένα σύντομο τηλεφώνημα, χωρίς καμία υποχρέωση.

Διάλεξε ημέρα και ώρα που σε βολεύει και θα σε καλέσω.

Σε περιμένει ένας καινούργιος κόσμος,
γεμάτος με ευκαιρίες για να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι

01

Κερδίζεις γνώση

Σε καθοδηγώ με βάση τις δικές σου ανάγκες ώστε να στήσεις την προσωπική σου εικόνα.

02

Εξοικονομείς χρήματα

Κάνεις αγορές στοχευμένα και με μέθοδο και συνθέτεις outfit με νέους τρόπους.

03

Αποκτάς αυτοπεποίθηση

Τολμάς να δοκιμάσεις νέους συνδυασμούς και αλλάζεις τη ζωή σου μέρα με τη μέρα.

“Ήρθε η Κατερίνα και φώτισε το σύμπαν.”
Κάτια Τσιμτσιράκη

ysl home 1

Who

Είμαι η Κατερίνα

Δημιούργησα το Your Style Language με σκοπό να εκπληρώσω το παιδικό μου όνειρο, και με κάποιο μαγικό τρόπο να αλλάζω τις ζωές των ανθρώπων. Θέλω να σε βοηθήσω να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ανακαλύπτοντας το προσωπικό σου στυλ.

Θα έχει αποτέλεσμα σε μένα το personal styling;

Αν σε απασχολεί έστω και ένα από αυτά τα ζητήματα, τότε είμαι σίγουρη ότι με μερικές συνεδρίες personal styling θα χαμογελάς όποτε κοιτάς στον καθρέφτη.

Your Style Language KG

Τα οφέλη για εσένα αφού ολοκληρώσουμε

01

Δημιουργείς τη δική σου, μοναδική εικόνα
Έχεις κατανοήσει πώς πρέπει να επιλέγεις τα ρούχα σου σύμφωνα με τον σωματότυπό σου και με την εικόνα την οποία θέλεις να έχεις. Έχουμε οργανώσει τη ντουλάπα σου, ώστε να έχεις εύκολη πρόσβαση στα κομμάτια τα οποία χρησιμοποιείς για τα outfit που έχουμε συνθέσει, και να σου είναι πρακτικά εύκολο να ντυθείς στην καθημερινότητά σου κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς.

02

Συνδυάζεις κομμάτια και κάνεις αγορές με ασφάλεια

Σου παραδίδω ένα αναλυτικό report στοχευμένο στις ανάγκες σου και στο προσωπικό σου στυλ. Περιέχει φωτογραφίες σου με τους συνδυασμούς τους οποίους στήσαμε μαζί, και με οδηγίες ώστε να μπορείς εύκολα να δημιουργείς νέα outfit οποιαδήποτε στιγμή. Σου κάνω, επίσης, συγκεκριμένες προτάσεις για μελλοντικές αγορές, σύμφωνα πάντα με τη δική σου προσωπικότητα και με τις ανάγκες τις οποίες έχουμε εντοπίσει στη ντουλάπα σου.

03

Δωρεάν πρόσβαση στο online  styling course (αξίας 299€)

Το Your Style Breakthrough είναι το νέο μου styling course, στο οποίο αναλύω όλες τις απαραίτητες τεχνικές και παρέχω συμβουλές και tips για να μεταμορφώσεις την προσωπική σου εικόνα. Ανταλλάσσεις ιδέες και σκέψεις με τα υπόλοιπα μέλη, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες, και συμμετέχετε παρέα στις online συναντήσεις μας μέσα στο κλειστό γκρουπ.

“Ήταν το πιο ωραίο πράγμα που έχω κάνει για τον εαυτό μου.”
Κλειώ Γεωργιάδη

How

Πως δουλεύουμε

Το προσωπικό σου στυλ χτίζεται μέσα από μία διαδικασία η οποία αποτελείται από 4 στάδια. Αν δεν βρισκόμαστε κοντά γεωγραφικά ή αν οι συνθήκες το απαιτούν, υπάρχει εναλλακτικά η επιλογή να γίνει η διαδικασία μέσω βιντεοκλήσης.

Συνέντευξη

Για να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό στυλ είναι απαραίτητο να υπάρχουν ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι στόχοι. Ξεκινάμε λοιπόν με μία συνέντευξη για να αποκρυσταλλώσουμε τις ανάγκες σου και τα δικά σου προσωπικά στοιχεία: Τον σωματότυπό σου, τις ιδιαιτερότητές σου, τα περιβάλλοντα στα οποία κινείσαι και τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις μέσα από το προσωπικό σου στυλ.

Οργάνωση ντουλάπας

Σε μία συνάντηση διάρκειας 4-5 ωρών, είτε από κοντά είτε διαδικτυακά, αναδιοργανώνουμε τη ντουλάπα σου ριζικά. Δημιουργούμε νέα outfit με τα κομμάτια που ήδη υπάρχουν σύμφωνα με το δικό σου στυλ. Φροντίζουμε να φτιάξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους συνδυασμούς με τα ρούχα σου, και καταγράφουμε τις ελλείψεις.

personal styling katerina giannakaki 7

Προσωποποιημένο report

Σύμφωνα με όσα είδαμε παρέα σου παραδίδω το προσωπικό σου report στο οποίο μπορείς να ανατρέχεις για να ντυθείς εύκολα και γρήγορα για κάθε περίσταση. Το report περιλαμβάνει:

  • Την προσωπική σου στυλιστική ταυτότητα
  • Styling tips για να δημιουργείς outfit
  • Φωτογραφικό άλμπουμ με τα outfit που δημιουργήσαμε μαζί και τις παραλλαγές τους
  • Προτεινόμενες αγορές με link για απευθείας παραγγελία online, σύμφωνα με τις ανάγκες σου και το μπάτζετ που διαθέτεις.

Κάνουμε μία ακόμα βιντεοκλήση στην οποία συζητάμε όλα τα παραπάνω και σου λύνω απορίες.

Personal shopping

Υπάρχει προαιρετικά η δυνατότητα να κάνουμε μαζί αγορές οι οποίες θα καλύψουν τις ελλείψεις σου. Σε βοηθάω να κάνεις τις πιο εύστοχες επιλογές σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες και με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τη σχέση ποιότητας-τιμής. Σε καθοδηγώ για να ενσωματώσεις τα νέα κομμάτια στη ντουλάπα σου αποτελεσματικά, ώστε να ολοκληρώσουμε το signature style που έχουμε ορίσει μαζί και σε κάνει μοναδική ή μοναδικό.

personal styling katerina giannakaki 6
Your Style Language Course 3

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πολλά ρούχα. Ένας από τους στόχους του personal styling είναι να προσθέσεις στη ντουλάπα σου καινούρια κομμάτια στοχευμένα και με μέθοδο, ώστε να καλυφθούν οι όποιες ελλείψεις σου.

Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από το budget που διαθέτεις. Αφού καταγράψουμε τις ελλείψεις σου, κάνουμε μαζί έναν προγραμματισμό για να κάνεις τις αγορές σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις. Να έχεις υπόψιν ότι είναι πολύ πιθανό να καλύψεις τις ανάγκες σου με λιγότερα κομμάτια από όσα φαντάζεσαι, αφού οι αγορές θα γίνουν στοχευμένα και με μέθοδο.

Η γνώση που θα πάρεις μέσα από τις συναντήσεις μας δεν σχετίζεται με το βάρος σου. Είναι αρχές και τεχνικές που εφαρμόζονται σε κάθε φάση της ζωής σου.

Φυσικά. Οι συναντήσεις που αφορούν τη ντουλάπα σου μπορούν να γίνουν με βιντεοκλήση. Για το κομμάτι των αγορών, σου προτείνω κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις είτε ηλεκτρονικά είτε σε φυσικά καταστήματα της περιοχής σου. Αν χρειάζεται, κάνουμε και πάλι μία βιντεοκλήση κατά την οποία σε κατευθύνω για να κάνεις τις αγορές σου σωστά και σου λύνω όποιες απορίες μπορεί να έχεις.

Έχεις την επιλογή να πληρώσεις με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, ή με τραπεζική κατάθεση.

Value

Πόσο γρήγορα μπορείς
να ξοδέψεις 67 ευρώ;

Μπορείς να ξοδέψεις 67 ευρώ πολύ εύκολα για μία βιαστική αγορά για να φτιάξει η διάθεσή σου, όπως για παράδειγμα για ένα ζευγάρι γόβες, ή για ένα μπλουζάκι που δεν θα φορέσεις ποτέ.

 

Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να αντικατασταθεί, η γνώση όμως κρατάει για πάντα και είναι ανεκτίμητη. Δεν φεύγει απ’τη μόδα, δεν την πετάς, και δεν μετανιώνεις ποτέ για την αγορά σου. Η γνώση και η αυτοπεποίθηση είναι τα μόνα “πράγματα” που μπορείς να φορέσεις κάθε πρωί και να σου αλλάξουν πραγματικά τη ζωή.

Ξεκίνα να ζεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου.
personal styling katerina giannakaki

Πες μου τι χρειάζεσαι

Έλα να δούμε μαζί τι μπορώ να κάνω για σένα σε ένα σύντομο τηλεφώνημα, χωρίς καμία υποχρέωση.

Διάλεξε ημέρα και ώρα που σε βολεύει και θα σε καλέσω.

Scroll to Top